Een website naar je hart deel 1

with No Comments

Jouw website = Jouw wereld

Wat maakt een goede website?

Een goede website is je beste kans voor een langdurende indruk op jouw lezers en/of klanten. Jouw bedrijf online plaatsen is het beste wat je kunt doen om de potentiële klanten te bereiken die je wenst. Om een succesvol en effectieve website te maken zijn er een aantal belangrijke punten waar naar gekeken moet worden.

Voor wat voor een type website wil je gaan, er zijn keuzes uit webblog, een commerciële webshop of een combi website waar je op blogt, je winkeltje hebt en andere bedrijven mee kan promoten mede door onder meer hun advertenties te plaatsen op je website. verder maak je de lastige keuze uit hoe je wilt dat je website eruit komt te zien en alle functionaliteiten die je erop wilt hebben. Genoeg te doen in het begin.

website design - degoedetip.nl

Je kunt er voor kiezen om het allemaal zelf te leren doen of je laat een website volledig bouwen naar jouw eisen en smaak.

Wat is het eerste wat de lezers of klanten zullen zien wanneer zij op jouw website komen en zullen zij meteen jouw doel begrijpen?                                                            Jouw website zou een simpel en helder verhaal moeten uitstralen naar alle bezoekers. De beste manier om te beginnen is om een duidelijk  bericht te communiceren op jouw homepage. Dit zorgt ervoor dat de zoekmachines de website op de juiste manier categoriseren op basis van de woorden en de zinsconstructies die op de website staan.

De grootste voordelen voor een goede website. Om als een klein bedrijf succesvol te zijn heb je een website nodig. Het hebben van een website als klein bedrijf heeft grote voordelen. Het kan de meest goedkope en effectieve manier zijn om je bedrijf te promoten en om je potentiële klanten te bereiken. In dit artikel onderstrepen we de grootste voordelen van een goede website waardoor je zult begrijpen waarom een eigen website zo belangrijk is.

Wbesite bouwen - degoedetip.nl

1. Bereik nieuwe potentiële klanten. 

Het grootste voordeel van een goede website is dat het een nieuwe mogelijkheid biedt om potentiële klanten aan te trekken. Een goede website laat professionaliteit zien en maakt het makkelijker voor klanten om in contact te komen met jouw bedrijf. Het komt er op neer dat je website jou in de schijnwerpers zet. Het is een fantastische manier om nieuwe klanten aan te trekken.

2. Bouw naamsbekendheid op.

Een website is een extensie van je bedrijf en naam of merk. Het biedt je de mogelijkheid om oplossingen en producten in detail aan te bieden zonder een verkooppraatje. Je website verkoopt het voor je en biedt de mogelijkheid aan jouw bezoekers om op hun gemak te bekijken wat je aanbiedt voordat ze in zee met je gaan. Door meer inhoud te geven aan je website heb je de mogelijkheid om gedetailleerde informatie, waarvan jij denkt dat het informatief is, door te geven aan je klanten. Als je het zo bekijkt heeft jouw website dubbel voordeel: voor jou en de bezoekers van je website.

3. Meer informatie over je klanten.

Het hebben van een website kan zeer leerzaam zijn om te begrijpen hoe bezoekers kopen, wie ze zijn en wat ze willen. Je leert hun online-gedrag wanneer ze interactie zoeken bijvoorbeeld hoe lang ze op je website blijven en naar welke pagina’s het meest bekeken worden. We noemen deze online zoekers jouw doelgroep. Des te meer je leert van hen, des te groter de kans is dat je meer verkoopt en de concurrentie buiten spel zet. Wat mensen doen als ze naar iets op zoek zijn is zeer waardevolle informatie en onderzoek doen naar je potentiële klanten kan duur zijn. Het grote voordeel van een goede website is dat je al deze informatie gratis kunt zien, maand na maand, jaar na jaar.

4. Versnelde communicatie.

Eén groot voordeel van een website is wederzijdse communicatie. Bezoekers geven makkelijk feedback op je website, mond op mond reclame via social media en via je contactformulier. Jouw naam, merk of product wordt besproken en vergeleken met concurrenten. Houd de communicatie open door een website te bouwen, interacteer met je klanten en volgers en wees een deel van het gesprek. Je kunt zelfs een zogenaamde nieuwsbrief implementeren om e-mail adressen te verzamelen om mensen op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen van jouw, je merk/ product en de jouw website. Heel veel succes en laat ons weten of dit jou geholpen heeft.

Basic online design zet zich in om u te helpen met het bouwen van een betaalbare, kwalitatief goede en moderne website en/of een webshop die tevens Google vriendelijk is.