Laten wij iets stijlvol proberen vandaag. Deze mooie stropdas knoop heet Eldredge Knot. Het ziet er misschien een beetje ingewikkeld uit, maar oefening baart kunst zeggen toch? Mocht het strikken van deze Eldredge Knot dasknoop niet via de afbeeldingen lukken dan kun je op deze Youtube video het rustig bekijken. Nog veel stijlvol plezier!

Kijk verder

 

Ruilhandel en van elkaar lenen is weer helemaal terug

Lees verder

Waar haal je je spullen voor deze zomer vandaan? Er zijn diverse coole sites en winkels om relaxed een kijkje te nemen. Hier vind je een top 10.

Kijk verder

Wat heel trendy is op dit moment vind je hier. Hout is anno 2016 helemaal weer in, steigerhout, sloophout en gerecycled hout. Maar ook metaal, robuust of fijn geborsteld. Allerlei trends die naar ons landje komen overwaaien vanuit Zuid- Amerika en het Caribische gebied maar ook uit de E.U. zelf en Scandinavië. Moderne stijl, vintage look, bohemian en kleur vervaagde uiterlijk. 

Kijk verder

40 leuke ideeën om je spullen te hergebruiken

Steeds vaker krijgen we te horen onze spullen niet weg te gooien maar te recyclen wanneer het mogelijk is. Soms kan het zijn dat sommige van deze spullen verouderd of onbruikbaar zijn geworden en dan vervalt de mogelijkheid om te recyclen. Toch?? Maar wat nou als je oude onbruikbare spullen een nieuw leven kan geven. Met wat creativiteit tover je deze spullen om in  unieke pronkstukken. Hier volgen allerlei ideeën en tips van over de hele wereld.

Kijk verder

 

Leuke meubels en accessoires van pallethout en strandhout, is deze zomer een hype!

Doordat men bewuster wordt van het milieu ontstaat steeds meer vraag naar meubels en spullen die gemaakt zijn van pallet en sloophout.

Kijk verder